Escut de la coral

Benvinguda

Història

Activitats

Agenda

Patrocinadors

Fotografies

Vídeos

El director

Contacteu - Avís legal

Enllaços

 

Sortida a Sallagosa (França)


    El passat dia 7 de maig de 2016 la Coral Englantina emprenia viatge cap al Pirineu. Ens vàrem dirigir en primer lloc a visitar el bonic santuari de Queralt a Berga per continuar viatjant cap a l’hotel Bellavista de Bellver de Cerdanya on ens esperaven amb un boníssim dinar i les habitacions a punt. Cap a les 18h ens vàrem dirigir cap al bonic poble de Sallagosa ja que anàvem  convidats per la coral “Les Camilleres” el concert va tenir lloc a l’església de Santa Eugènia. En primer lloc va actuar la coral Les Camilleres dirigida pel seu fundador i director (fa 46 anys de la seva fundació) el mestre Germain Malè. Van interpretar cinc peces: “Senyor  Sant Jordi”, “La Balanguera”, “El ball de Sant Ferriol”, “Pare” i “Sant Martí del Canigó”.

    És d’admirar que aquesta coral canti sempre en un català perfecte estant com està a França i amb una gran musicalitat. En segon lloc va actuar la Coral Englantina dirigida pel mestre Narcís Perich i va interpretar vuit peces: “Oreneta  gentil”, “Havanera”, “L’Estel”, “Zorongo”, “Rosina”, “Memory “, “Hello Dolly” i “New York, New York”.

    Aquestes peces van ser interpretades amb el ritme i la gràcia musical que caracteritza el mestre Narcís Perich quan dirigeix la Coral Englantina. Per finalitzar totes dues corals van interpretar de cant comú “El rossinyol” i “Les fulles seques”. El públic dempeus, entusiasmat, ens va aplaudir moltíssim. La coral Les Camilleres després del concert ens va convidar amb un esplèndid refrigeri ple d’especialitats franceses.

   Després del sopar vàrem retornar a l’hotel Bellavista de Bellver de Cerdanya on estàvem  allotjats. L’endemà de bon matí després d’esmorzar vàrem sortir cap a Perpinyà on teníem reservada una visita al “Palau del Reis de Mallorca”, després de la visita anàrem directes a dinar a l’hotel Beri de Llançà on teníem preparat un suculent dinar. A la tarda tornàrem a Vilassar molt contents d’aquesta preciosa sortida al Pirineu francès.

Maite Grau Blanch