Escut de la coral

Benvinguda

Història

Activitats

Agenda

Patrocinadors

Fotografies

Vídeos

El director

Contacteu - Avís legal

Enllaços

El nostre director

El nostre director és en Narcís Perich i Serra.

Alella, 1975. Cursa els estudis musicals de grau mig a l’Aula de Música de Barcelona (escola de música moderna del Conservatori del Liceu) com a guitarrista. Després anirà dos anys al Taller de Músics on estudiarà arranjaments, piano, veu i guitarra.
En sortir de l’escola, passa vuit anys amb el mestre Gerald Behncké, estudiant composició i piano. Entre tant, també estudia direcció coral amb el mestre Manuel Cabero, i direcció orquestral amb el mestre Antoni Besses, i assisteix a diversos cursos i seminaris.
Com a director de corals, en l’actualitat, a més de la Coral Englantina, també dirigeix el Llaç d’Amistat d’Argentona, i la coral de l’IES Argentona, a més de la coral de l’escola Ressò, d’Alella. També ha passat pel Cor de Can Gaza i per la Polifònica Joia, ambdues d’Alella.
El 2010 dirigí el musical sobre la Trinca “Mentre hi hagi peles”, dins el projecte Primera Fila.
Però el gruix principal de la seva carrera s’esdevé com a cantautor. Encapçalant el seu propi projecte ha publicat 3 discos en solitari i 2 amb “La Caravana de la Bona Sort”, d’estil folk-rock, a més d’haver participat en diversos grups de rock i jazz, i haver fet més de 200 concerts principalment per Catalunya.
Com a compositor, a part de les cançons, ha escrit música per dos curtmetratges i per dues obres de teatre (una d’elles Els Pastorets, que es celebren cada quatre anys a Alella). També ha escrit dues sardanes i algunes peces corals, entre altres encàrrecs.
Actualment imparteix classes de solfeig, piano i guitarra a l’Escola de música Ressò, d’Alella, i toca el clarinet en la Banda de l’Agrupació Musical del Maresme.

Entitat en conveni amb:

Escut ajuntament